Hoe maak je een stemlokaal coronaproof?

Onze experts weten het precies. Looproute signing, hygiënescherm, desinfectiezuil:
kies voor de service van Alvero.

Dit is wat je nodig hebt

Veilig stemmen is van groot belang

De verkiezingen van 17 maart 2021 vragen – meer dan ooit – om een zorgvuldige voorbereiding. Een stem uitbrengen moet vertrouwd zijn als altijd. Daarbij komen de richtlijnen rondom Covid-19 van het RIVM. Hoe zorg je voor een veilige gang naar het stemlokaal?

Creëer duidelijkheid en zekerheid

Bezoekers en vrijwilligers: iedereen is gebaat bij duidelijkheid. Cruciaal is een helder aangegeven routing. Goede faciliteiten nodigen uit tot gewenst gedrag. Hierin spelen gebruiksvriendelijke desinfectiezuilen en nette hygiëneschermen een grote rol.

Het juiste coronaproof pakket

Wat heb je nodig om een stemlocatie coronaproof in te richten? Dat hangt af van factoren als de indeling, het vloeroppervlak en het aantal stemhokjes. Onze experts hebben talloze organisaties geholpen met social distancing en hygiënemaatregelen. Ter voorbereiding op 17 maart, hebben zij uiteenlopende plattegronden uitgewerkt, van gymzaal tot gemeentehuis.

Maak gebruik van onze expertise!

De komende verkiezingen vragen om extra inzet van alle betrokkenen. Graag helpen wij bij Alvero onze klanten om deze uitdaging aan te gaan. 

Wat is de beste oplossing voor jouw stemlokalen? Een expert van Kiezen met Alvero kijkt graag mee. Stuur je gegevens en binnen 24 uur nemen wij contact op.
Samen maken we onze stemlokalen coronaproof! 

Coronaproof stemlokaal inrichting / meubilair

Door Alvero

Kiezen met Alvero

Loketschermen

Onze staande loketschermen zijn vast of verrijdbaar leverbaar. Ook hebben wij een scherm ontwikkeld met een gleuf voor documenten. Dit scherm is in hoogte verstelbaar, zodat de opening altijd mooi boven de tafel uitkomt. 

afzetpalen

Afhankelijk van de stemruimte heb je ook afzetpalen nodig om wandelpaden te creëren. Zo kunnen mensen elkaar niet kruisen en kun je de anderhalve meter afstand respecteren.

Desinfectiezuilen

Zorg ervoor dat stemmers ten alle tijden gedesinfecteerde handen hebben. Wij beschikken over handmatige en automatische desinfectiezuilen. Ook het desinfectiemiddel kunnen we leveren. 

Kiezen met Alvero

scheidingswanden

Om een grote ruimte in te delen in kleine ruimtes kun je scheidingswanden gebruiken. Deze lichte, eenvoudig verplaatsbare schermen zijn beschikbaar in veel verschillende groottes en kleuren.

Kiezen met Alvero

Opzet uitgifte schermen

Dit opzetscherm voor op tafel is ontworpen voor het stemmen. Er is een kleine opening voorzien voor documenten die doorgegeven moeten worden. 

Kiezen met Alvero

plexiglasschermen

Kuchschermen, spatschermen, plexiglasschermen. Er zijn veel synoniemen voor deze schermen. Dit zijn schermen die je op tafel kunt plaatsen. Telkens is er ook een gleuf voorzien waar documenten kunnen doorgegeven worden.

informatiezuilen

Zorg ervoor dat stemmers altijd goed geïnformeerd zijn over de richtlijnen in het stemlokaal. Wanneer jij de stemmers goed informeert, voorkomt dit onduidelijkheid. 

Tafels

Basismeubilair zoals tafels komen altijd van pas. Wij beschikken over een groot assortiment tafels in allerlei verschillende afmetingen en kleuren.

stoelen

Van ergnomische bureaustoelen tot aan stapelbare stoelen voor de wachtruimte. Je huurt het bij Alvero. Toch net wat stoelen te veel besteld? Wij komen ze gewoon ophalen! Uiteraard is bijleveren ook altijd mogelijk.

route-stickers

Niets zo eenvoudig als de juiste boodschap overbrengen door middel van stickers. Je kunt op de grond een looproute aanduiden met pijlen of gewenste handelingen aanduiden.

Huur coronaproof stemlokaal meubilair bij Alvero

Dien nu je aanvraag in voor tijdige levering

Voordelen coronaproof meubilair huren bij Kiezen met Alvero

Huren is flexibel en effectief. Je krijgt precies wat je nodig hebt, op het moment dat je het nodig hebt. Je hebt geen omkijken naar opslag, logistiek, schoonmaak of onderhoud. Je rekent simpelweg af per gebruik. In de huidige situatie zijn deze voordelen extra groot. Daarbovenop biedt de service van Alvero meerwaarde. Onze experts zorgen dat je precies krijgt wat je nodig hebt, van scheidingswand tot desinfectiezuil.

Huren bij Alvero: de veilige keuze

Bij Kiezen met Alvero zijn we trots dat we al tientallen jaren mogen meewerken aan verkiezingen. Deze jarenlange ervaring stelt ons in staat om nu doortastend te handelen. Bijvoorbeeld door ons logistiek proces, uitgedacht tot het sms-bericht met tijdsaanduiding op de dag van levering. Met vaste medewerkers en een eigen wagenpark, garanderen we tijdige levering én kundige installatie. We bieden een zorgeloze weg naar veilige verkiezingen. Dat is “Kiezen met Alvero”.

Contactgegevens Kiezen met Alvero

Kiezen met Alvero is een concept van Alvero Kantoormeubelverhuur